AKTUELNO

Miljana je ovo dovelo do ludila.

Miljan Vračević danas je nakon održanog sastanka ustao sa namerom da objasni Banetu Čolaku i Bori Santani da ne smeju više da govore o njemu neistine koje mogu poremetiti njegovu porodicu.

Foto: Printscreen

Ne može niko da priča čime se ja bavim napolju ako to može poremetiti moju porodicu. Ja imam četvoro dece i neću da neki debili koje svi zezaju kao što su Bane i Bora mene kao podje*avaju i pričaju da sam kriminalac. Ja se nikad nisam bavio kriminalom, nikad nisam bio osuđivan, bio sam samo privođen, ne smeš porodicu da mi diraš -  vikao je Miljan, obraćajući se pre svega Bori.

Foto: Printscreen

Kada je Bora ustao da da komentar na ovu Miljanovu izjavu, ovaj fitnes instruktor potpuno je izgubio stpljenje te je nasrnuo na Boru. U tom momentu obezbeđenje je ragovalo dok se Bora pravdao da ga nije napao.

Ma ja ću zvati policiju, lako je tebi od 200 kila da mene napadneš, ja za ovo zovem policiju. Ništa ti nisam rekao - vikao je Bora.

Foto: Printscreen Youtube

Situacija se ubrzo smirila, a kakve teške reči su ova dvojica zadrugara razmenila i kako je izgledala čitava scena možete pogledati u videu ispod teskta.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'