AKTUELNO

Svi napali Milicu da je folirant.

Danas je u toku prvog sastanka kada su zadrugari iznosili mišljenje o raspodeli ovonedeljnog budžeta, pevačica Milica Dugalić izrazila želju da želi da napusti rijaliti "Zadruga". Drugi ukućani su joj prebacili da se ona folira i ako joj se već ide kući, neka to i uradi, a ne samo da priča.

Foto: TvPink Printscreen

Saška Karan ju je potom prekorela što je uzela Žižine čizme koje je ona htela da da Tanji Jovićević, jer ona nije imala nikakvu toplu obuću.

Žena se smrzava. Sram te bilo. Ti si pokvarena, ja bih joj dala da imam. Ti si jedno najobičnije govno. Žena se smzava sram te bilo olušu jedan, raspala kokoško. Ćuti - nadglasala je Saška Milicu.

Foto: TvPink Printscreen

Žiža Stojanović je pokušala da smiri tenziju koja je svakog momenta rasla sve više i više, a onda ispričala kako joj je Milica tražila čizme.

Rekla sam: Tanji sam dala, a ona je došla i probala i rekla: "Jao kako bi mi bile dobre. Kako ja da kažem ne mogu" - bila je iskrena Žiža.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Anđelo i Teodora UŽIVAJU U LJUBAVI, a sa NJIMA više NIKAD neće PROGOVORITI! (VIDEO)

Vođa je raspustio sastanak, a o ovome se i dalje komentarisalo. Kako se ova rasprava završlia posle teških uvreda koje su pale, možete pogledati u sledećem video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Milica Milisavljević Dugalić

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Tanja Jovićević

#Zadruga - RTV Pink

#Žiža Stojanović

'