AKTUELNO

Uz svoju ženu je dok se ona ne prilagodi.

Ljubav između Slobe Radanovića i Lune Đogani se poljulala otkako je u rijaliti "Zadruga" ušla njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kockar. Zbog griže savesti koju oseća zbog toga što je prevario svoju ženu, Sloba se trudi da joj pomogne da se prilagodi na život u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Sinoć su zadrugari odgovarali na pitanja novinara, pa je zbog situacije koja vlada u kući u  ovom ljubavnom trouglu bilo neizbežno pitanje kakav je sada odnos između njih ovog bračnog para.

Foto: TvPink Printscreen

Pitanje koje se čulo iz studija, a bilo je upućeno Slobi jeste kako on komentariše to što ga je njegova supruga nazvala "kerom" kao i da li se odlučio za jednu od te "dve stolice".

Ne, nisam se odlučio. To što sam ja prišao njoj bezbroj puta i pitao da li joj nešto treba, da li je gladna, da li je žedna, otišao sa njom u prodavnicu, to govori samo neka ljudskost u meni. Ako sam već uspeo da je povredim toliko, ja smatram da sam nju povredio, to sam rekao svima ovde. Ja sam njoj ispao neprijatelj, nije ona meni neprijatelj. Ako sam ispao takava nečovek tada, mogu sada da ispadnem čovek i da budem tu ako joj nešto zatreba.

Foto: TvPink Printscreen

To neće trajati, ona je tek došla. Meni je krivo i žao ako se ne snađe ovde. Luna je prva koja je rekla idi, priđi pitaj je da li joj treba nešto, idi sa njom u prodavnice, devojka neće moći da se snađe, nema sa kim da ode. Ja mislim da je to najnormalnija stvar koju sam mogao da uradim i ne zameram sebi što sam to uradio.

Foto: TvPink Printscreen

A kako je prvi put izbegao da prokomentariše šta misli o tome što ga je supruga nazvala kerom, ponovili su to isto, a Sloba je sa nevericom  samo izustio:

To je njena stvar i potom dodao: "Ja nemam šta da kažem na to jedino da prolajem" - odgovorio je kratko Sloba.

Kija se takođe oglasila povodom postavljenog pitanja i ogradila se da to ona nije mislila u kontekstu u kojem su novinari preneli.

Pročitajte još: LUNA NIJE VIŠE MOGLA DA TRPI: Sloba i ja NE SPAVAMO ZAJEDNO zbog KIJE! (VIDEO)

Kakva je bila reakcija ovo troje zadrugara kada su čuli pitanja novinara i kakve su reči pale nakon toga između Slobe i Kije pogledajte u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'