AKTUELNO

Nove simpatije?

Otkako je Kristina Kockar ušla u najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu" vlada uzavrela atmosfera u Beloj kući. Svi su se trudili da se ona oseća prihvaćenom, ali je u tome prednjačio Marko Miljković koji je već prve večeri pozajmio novoj ukućanki papuče kako se ne bi ukvasila dok ulazi u kupatilo.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Kija se odmah pohvalila Saški Karan i Milanu Miloševiću da joj se Marko našao pri ruci kada je trebalo, a oni su joj nagovestili da je on jako uviđavan momak.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako su sinoć zadrugari odgovarali na pitanja novinara neizbežno pitanje je bilo da li postoje simpatije između Marka Miljkovića i Kije, jer je on od samog ulaska bio uz nju kada god joj zatreba.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam uvek takav sa svima. Ko god dođe sa strane ja svima da pomognem. Mogu ovi novi što su ušli  da potvrde. Jel vam treba nešto, jeste li kupili sve, znate li da se snađete, prodavnica, levo desno? Kija je trenutno u žiži javnosti, ja nisam taj, pa sam verovatno upao u njen kadar, ispašću nije problem - govorio je Marko
Jedini slobodan krevet koji je bio slobodan protekle dve noći je krevet pored mog kreveta. To je sticaj okolnosti, čudnih. Kija je jedna divna osoba, Sve je super, upoznali smo se, prvi utisak je odličan, ali tu nema nikakvih simpatisanja - prokomentarisao je Marko njihov odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Onda je usledilo pitanje, ako se simpatije pojave, da li će dozvoliti da između njih dvoje bude nešto više s obzirom na to da je Sloba Radanović, njen još uvek zakoniti suprug, deli istu prostoriju sa njima.

Kod mene u životu generalno je sve spontano, ali ne verujem ona je udata žena, tako da... - bio je jasan Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Markovog odgovora svi su prasnuli u smeh, a Kija je ćutala i samo se smeškala. Kakva je njihova rekacija bila kada su čuli pitanja novinara pogledajte u sledećem video-snimku.

Pročitajte još: KIJA JOJ POSLALA OPOMENU PRED UTUŽENJE: Slobina majka završila U BOLNICI zbog snajinog ulaska u Zadrugu!

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

'