AKTUELNO

Kupovali stvari za Lunu? Platio ženi račun! Vodili dug razgovor pre i nakon kupovine, a zatim se posvađali i izneli nove detalje iz zajedničkog života!

Ponedeljak je dan kada zadrugari odlaze u kupovinu kako bi nabavili sve ono što im je potrebno ove nedelje. U market ulaze u paru, a zanimljivo je da je Sloba Radanović danas imao drugačije društo od onog na koje su svi navikli.

Foto: RTV Pink

Umesto sa Lunom Đogani, on je u prodavnici bio sa svojom suprugom Kristinom Kockar. Dok su čekali u redu za market, pričali su dugo. Prvo o stvarima koje bi mogli da kupe, a zatim su počeli da pričaju o svojim bračnim problemima i prevari koju je pevač načinio u "Zadruzi" sa blogerkom koja je ovo popodne provela sama u krevetu.

Foto: RTV Pink

Stjuardesa mu je rekla kako je njena porodica razočarana u njega, ali i da joj je jedan član u bolnici. U toku kupovine, njih dvoje bili su veoma bliski, a kada su stigli na kasu Sloba je platio većinu njenog računa.

Foto: RTV Pink

Sloba je uspeo da uđe i u malu raspravu sa Mikijem Đuričićem, koji ga je savetovao da kupi četkicu za zube. Podsetimo, Kristina Kockar kada je ušla u "Zadrugu" uzela je ovaj predmet svom dragom.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Po povratku u Belu kuću ukućani su počeli da komentarišu to što su zajedno bili u kupovini, Sloba je rekao kako je njemu sve to morbidno, a Kija se sa osmehom na licu hvalila rečima da su ponovo par.

Foto: RTV Pink

Gotovo! Pomirili smo se! Sad smo ponovo zajedno! - srećna je bila Kija.
Ja ću umreti! On ide da kupuje hranu za njega i Lunu, a ide sa ženom! Da li je moguće to? - šokirana je bila Anđela.

Foto: RTV Pink

Kada su raspakovali stvari koje su kupili, Kija i Sloba, nastavili su svoj razgovor u kuhinji. Biće da su se uželeli i da imaju puno stvari o kojima žele da pričaju. Situacija je bila sjajna i veoma prijateljska, sve do trenutka dok se nisu posvađali.

Foto: RTV Pink

Ti imaš novu taštu i tasta! Pozdravljaš ih stalno! Samo kada bi znao šta si mi sve napravio! To što si ti radio sa strane... iskreno, ja tebi ne verujem. Nemaš opravdanja! Ti si mogao ovo i pre toga. Što to nisi uradio napolju, nego ovde i to posle sedam dana. Ajde da je prošlo dva meseca, nego prošlo sedam dana! Toliko ti je trebalo da prevariš svoju ženu! Ti si imao dve devojke! - govorila je Kija.

Foto: RTV Pink

Ja nikada nisam rekao da si ti loša devojka! Ti meni sada pričaš da si dok smo bili u braku, bila u društvu dečka sa kojim si sada? Ja sam tvom bivšem momku pružao ruku, a za moje devojke si pričala da su k*rve! Ušla si mi na Fejsbuk i obrisala sve žensko što sam imao tamo! I tetke i sve! - ljut je bio Sloba, a Kija je par puta pokušala da ga uhvati za ruku.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kada su završili razgovor, Sloba se setio devojke i otišao kod Lune Đogani u krevet gde joj je pričao sve ono što se desavalo sa Kijom i šta je čuo od nje. Kako je izgledala ova situacija u toku popodneva, možete pogledati u video-klipovima.

PROČITAJTE: GAGI BESAN NA SLOBU I KIJU: Povređuju moju Lunu, on će je IZGUBITI ZAUVEK! (FOTO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'