AKTUELNO

Maca uticala na njega! Luni žao što se to nije desilo! Vođa dobio stan od Žiže!

Lepi Mića je od strane MC Aleks, koja je sinoć dobila najmanje glasova publike i napustila rijaliti program "Zadruga", izabran za ovonedeljnog vođu. On ove večeri bira svoje potrčke. Mića je izjavio kako je dugo razmišljao ko bi mogao to da bude, a onda se Maca umešala i rekla kako bi najbolje bilo da to budu Kija i Sloba.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Miću je to iznerviralo i rekao da je imao plan da bračne drugove stavi za ovonedelje potrčke, što bi mnogi voleli, ali je u poslednjem trenutku zbog ove situacije promenio mišljenje i proglasio Diskreciju i Jelenu Golubović za njegove potrčke. Kija je kratko rekla da misli da se ne bi snašla u ulozi potrčka.

Foto: RTV Pink

Ja sam zaista želeo Slobu i Kiju da stavim za potrčke. I reko ajde da ih stavim, jer svi to žele. Međutim, kada je Maca postala najpametnija, sada će da ide tamo! - rekao je Mića

Foto: RTV Pink

Ja mislim da je to Mićin izgovor! Neka Mića otvoreno kaže da me mrzi, a da nema m*da da stavi Kiju i Slobu - imala je svoj stav Jelena.

Foto: RTV Pink

Ja sam bio spreman na to, ceo dan! - izjavio je Sloba, a Luna je dodala da joj je žao što je Mića promenio svoju odluku, jer bi bilo zabavnije.

Foto: RTV Pink

Za omiljenog zadrugara narednih sedam dana izabrana je Žiža Stojanović, koja je rekla da svoj stan želi da prepiše Lepom Mići. Kada je izabrao svoje potrčke nastala je svađa, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu.

PROČITAJTE: KIJA JOJ POSLALA OPOMENU PRED UTUŽENJE: Slobina majka završila U BOLNICI zbog snajinog ulaska u Zadrugu!

Autor: S. K.

#Jelena Golubović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Maca Diskrecija

#Sloba Radanović

#Žiža Stojanović

'