AKTUELNO

Ispričala ih njenu stranu priče.

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković, nekadašnji najbolji prijatelji Lune Đogani i Slobe Radanović, sa njegovom suprugom Kristinom Kockar komentarisali su u pabu aktuelna dešavanja vezana za ljubavni trougao. Pevačica je rekla kako im ne bi bila u koži, na šta je Kija odgovorila da su svi različiti.

Foto: RTV Pink

Ja sam čitala silne komentare tipa: ja da sam mu žena, ja bih ovo ili ono... Ljudi se slade. Ja bih mogla da iskoristim ovo maksimalno - rekla je Kija.

Anđelo je izjavio kako svi misle da Kija želi samo popularnost, a Slobina žena je rekla da nije mogla da živi od silnih poziva i da je jedino o svemu želela da priča sa njim zbog čega je ušla u "Zadrugu".

Foto: RTV Pink

Da sam htela njega da pokopam, pokopala bih ga. I to što kažu da sam namazana, ja nisam kriva što imam mozga i što ne psujem. Znam da prepoznam kada neko hoće da mi uvali neku priču. To što ja imam više mozga, to je druga stvar - nastavila je Kristina.

Foto: RTV Pink

Sadašnja supruga Slobe Radanovića dodala je i da pevač nikada ranije nije hteo da izađe iz njihove bračne zajednice. Pevačica i maneken rekli su da su zatečeni stvarima koje Kija priča o Slobi, jer su ga drugačije doživljavali.

Foto: RTV Pink

Rekao mi je kako je kao dve godine plakao zbog mene. Reko, pusti me! On je plakao?! On se brani kako neke stvari nisu tačne, ali neću da ulazim u to. Bilo mu je jako teško kada sam ga vozila u karantin i onda to uradi nakon sedam dana - pričala je Kija Anđelu i Teodori.

PROČITAJTE: LUNA I SLOBA PRELOMILI, PLANIRAJU SVADBU?! Moj život je savršen, biću tvoj muž! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

'