AKTUELNO

Radanović je spustio glavu i ćutao!

Danas se desila prva svađa između Lune Đogani, devojke pevača Slobe Radanovića, i njegove žene Kristine Kockar. Nekoliko sati kasnije ukućani su imali sastanak za vreme kog su komentarisali aktuelna dešavanja, a najveću pažnju usmerili su na ovo troje zadrugara.

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku ustala je Kija i obratila se blogerki, nakon čega su ove dve cimerke ponovo imale raspravu, a razlog je bilo Lunino ponašanje prema stjuardesi. Sloba je bio prisutan, mada se nije mešao, već je sve vreme ćutao pognute glave.

Ja bih samo dodala za dobacivanja gospođice Lune Đogani. Ja bih te zamolila da me poštuješ kao njegovu ženu, tako da nemoj da ulazimo u raspravu. Bolje ti je da budemo dobre, da ćutiš i da me se klanjaš - izjavila je Kija.

Foto: RTV Pink

Luna je počela da se brani rečima kako Kija nije razumela šta je htela da kaže, da je poštuje, da ima mišljenje o Kristini, a u toku svog izlaganja nekoliko puta je zamuckivala. U celu raspravu umešao se Milan Milošević koji je izjavio da mu je muka priče između Slobe i Lune i stao na stranu Kristine Kockar, što je povredilo Lunu i izazvalo novu svađu!

Foto: RTV Pink

Kija Kocar ili Radanović, kako se preziva, ravnopravna je i ja je poštujem. Ti si, Slobo, nama plasirao jednu priču, ona je došla i priča drugu. Ne sviđa mi se što Luna u svom krevetu često proziva Kiju. Sloba ne voli da se priča o tome, ali, Slobo, to je tema rijalitija - rekao je Milan.

Foto: RTV Pink

U toku rasprave Saška Karan i Bora Santana izjavili su kako misle da su se Kristina i Slobodan sve dogovorili, a takav stav imala je većina zadrugara.

Foto: RTV Pink

Sram te bilo, Milane! Ja već dva meseca slušam da su oni ovo isplanirali. Ne zanima me! Neka sam i ljubavnica i neka sam se zaljubila, ja sam svoje emocije pokazala. On je taj koji je odlučio. Da mi je rekao da smaram, ja bih se sklonila. Naravno da sam pokazala da mi se sviđa. Zavela sam ga, nisam mogla da sakrijem. Na njemu je bilo šta će on da radi! Na kraj pameti mi nije bilo da povredim Kristinu. On zna koliko mi nije prijatno, od kada je došla ona ovde. Mnogo! I treba loše da se osećam! Osećam se loš, krivo mi je! Krivo mi je što sam rasturačica brakova i ljubavnica. Kulirala sam ga, imali smo dane kada nismo pričali, ali jednostavno nismo mogli da se sakrijemo. Veruj mi Kristina da nisi trebala ovde da uđeš! - rekla je Luna Kiji.

Foto: RTV Pink

Kija je na sve ovo Luni odgovorila kako je rekla pevaču da je najbolje da oženi blogerku. Đoganijeva je onda nastavila svoje izlaganje i rekla kako ne misli da Sloba trčkara za Kijom, dok je Sloba je na kraju izlaganja kratko rekao: "Divno!", a kako je sve izgledalo možete pogledati.

PROČITAJTE: PRVA SVAĐA KIJE I LUNE! Kristina: Luna je Slobodana NAPADALA, ne bi on njoj PRIŠAO! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'