AKTUELNO

Izabran je novi vođa.

Sinoć je najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu" posle dva i po meseca napustila MC Aleks koja je bila u duelu sa Macom Diskrecijom. Ovog jutra je stiglo njeno pismo u kome je imenovala novog vođu i uputila poslednje pozdrave njoj dragim ljudima.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, ode Bihać za Banja Luku. Hvala svima koji su mi olakšali boravak u "Zadruzi". Iskreno mi je žao što nisam sa nekim ljudima više komunicirala, ali što reče Luna ko zna zašto je to dobro. Za gazdu postavljam čoveka koji me je dočekao kao dete i isto tako bio u svakoj situaciji i u dobroj i lošoj. Nek stvari se cene čitav život. Znam da će se brinuti za meni drage ljude" - poručila je MC Aleks.

Foto: TvPink Printscreen

Prošle nedelje je vođa bio Marko Janjušević koji je, dok je čitao pismo, napravio šalu da je izbačena ukućanka njega odabrala za ovonedeljnog vođu. Ali je ubrzo rekao da je samo napravio šalu i nastavio da čita ostatak pisma i rekao da je za za vođu izabran Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Posebne pozdrave je uputila Jovani Tomić Matoroj, Sanji Stanković i Zorani Stefanov sa kojima je ova ukućanka provodila najviše vremena. Vođe su zamenile mesta i Lepi Mića je zauzeo poziciju i odmah zadao zadrugarima da srede izolaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Luna OTVORILA DUŠU, pa PRIZNALA SVE SLOBI: Ne mogu da podnesem kad GLEDAŠ U NJU! (VIDEO)

Kako su zadrugari reagovali kada su čuli ko je ovonedeljni vođa i kako se on poneo prema učesnicima, pogledajte u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Marko Janjušević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'