AKTUELNO

Nije joj zaboravila izdaju.

Diskvalifikovana učesnica "Zadruge" Anđela Veštica zaratila je tokom svog učešća u rijalitiju sa bliskom prijateljicom Minom Vrbaški zbog toga što joj je pred milionskim auditorijom preotela dečka Nemanju Đerića Đeksona, što joj reperka nikada neće oprostiti, budući da ju je izdala i dokazala kakav je prijatelj.

Foto: TvPink Printscreen

Iako već nedeljama nije u "Zadruzi", Anđela ne propušta dešavanja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, te veliki deo svog vremena provodi uz program Televizije Pink gde je danas uživo gledala Minin nervni slom i plakanje zbog, ni manje ni više nego ljubavnih problema koje ima sa Đeksonom.

Foto: TvPink Printscreen

Anđela je Mininu histeriju u "Zadruzi" posmatrala sa takođe bivšim učesnikom "Zadruge" i svojim bivšim ljubavnikom, Dušanom Zdravkovićem, sa kojim je umirala od smeha zbog Mininih muka.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

- Evo ga Dule, evo je moja Aleksandra, Nina... Gledamo Minu kako plače i mnogo nam je žao - ironična je bila Anđela, koja je video-snimkom ismejala svoju doskorašnju drugaricu i nasladila se zbog toga što sedamnaestogodišnja zadrugarka trenutno prolazi kroz veoma težak period.

Foto: Printscreen Youtube

Anđela je, inače, nedavno imala saobraćajnu nezgodu, ali na ovom snimku deluje kao da nema posledice od tog nemilog događaja.

Pink.rs

#Anđela Veštica

#Dušan Zdravković

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'