AKTUELNO

Ponosna na sina, dignute glave šeta ulicom!

Mama Slobe Radanovića, koji je već nedeljama jedan od najkomentarisaniji ukućana, sinoć se uključila u rijaliti program "Zadruga". Ona je istakla kako je samo jednom dala izjavu za medije i to za najbrži portal u Srbiji - Pink.rs, našem kolegi Darku Tanasijeviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Draginja Radanović, dodala je i kako više neće nista pričati u javnosti, a da probleme koji su nastali, ostavlja svom sinu da rešava kada izađe iz najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana. Podsetimo, proteklih dana pojavile su se vesti da je njen sin bolestan tačnije da ima tumor, ali i da je hapšen.

Foto: RTV Pink

Te ima tumor, te umešan u drogu! To su užasne laži! To nije lepo. Ja razumem novine neka pišu to je njihov posao, ali da zalaze tako... mislim mi smo stariji ljudi i bolesni. Koju će on da bira, to je njegov izbor. Ko ovo radi, neka mu je na čast - rekla je Slobina mama, posle čega je dobila aplauz.

Foto: RTV Pink

Ona je rekla i da nju ne zanima da li lažne informacije o sinu, plasiraju Kristina Kockar, još uvek zvanična Slobina žena, ili njena majka. Na pitanje voditeljke Dušice Jakovljević, kako reaguje kada pročita u novinama takve priče o svom detetu, Draginja je odgovorila da samo digne glavu.

Foto: RTV Pink

Ja sam ponosna majka, ja znam šta sam rodila i koga sam rodila. To je zenica moga oka! Može da priča šta god ko hoće. On je vaspitan, druga strana me ne zanima da li je vaspitana - iskrena je bila Draginja.

Kako na sve gleda njegov otac, kome je najteže pala cela situacija, kao i šta se dešava u domu Radanovića kada im je teško, pogledajte u video-prilogu, jer je i o tome pričala Slobina majka.

PROČITAJTE: SESTRI SKINULA DEČKA! Gledaoci RASKRINKALI Lunu Đogani, ona zanemela kada je čula pitanje, pa se PRAVDALA! (VIDEO)

Autor: S.Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Slobodan Radanović

'