AKTUELNO

Tvrdi da ovo nije doživela od najljućeg neprijatelja!

Anđela Veštica, zbog fizičkog kontakta koji je imala sa Jelenom Golubović, odmah je diskvalifikovana iz "Zadruge". Ova situacija odigrala se u spavaćoj sobi. Nekoliko sati posle svega, Jelena Golubović komentarisala je sve ono što se desilo.

Foto: RTV Pink

Valjda je videla konkurenciju u meni, jer je pričala: Vidimo se u finalu! Znaš šta je najstrašnije, što ima onih koji se raduju što se ovo dogodilo - rekla je Jelena.

Nakon toga, glumica i rediteljka, ušla je u dnevnu sobu, a tamo joj se najviše obradovala Maca Diskrecija, međutim u spavaćoj sobi, što je vidi, nije bila najveselija Mina Vrbaški.

Foto: RTV Pink

Zašto su ovi ovde ovako smrknuti? Niko da me pita da li sam dobro - rekla je Jelena, a onda se oglasila Mina.

POGLEDAJTE: ANĐELA VAN SEBE ŠČEPALA JELENU, obezbeđenje odmah skočilo na njih, Veliki šef odlučio da DISKVALIFIKUJE NJU! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Ti nisi ovde poželjna, u ovom delu ovde, mi ti želimo sve najgore! U ovom delu, niko te ne podnosi. Ko si ti da se mi radujemo tebi? - izjavila je Vrbaški, sa kojom je Jelena juče imala svađu oko Mininog ponašanja.
Da li je moguće da ste toliko zli? Ovo ja od najljućeg neprijatelja nisam doživela! - ostala je u šoku Jelena Golubović.

PROČITAJTE JOŠ: NOVA ROMANSA? Maca bacila oko na ovog zadrugara, pa uvredila devojke: On je TOP FRAJER i ispunjava sve kriterijume! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Anđela Veštica

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

'