AKTUELNO

Majka Pinkove zvezde otvorila je dušu i iskreno progovorila o braku svog sina i snaje Kristine Kockar.

Mame Slobe Radanovića, Anđela Rankovića i Mine Vrbaški, večeras su bile gošće specijalne emisije u okviru rijaliti programa "Zadruga". U jednom trenutku, voditeljka Dušica Jakovljević pitala je Draginju Radanović, šta bi uradila da je mogla da razgovara sa Lunom Đogani u četiri oka?

Foto: TvPink

Ostišla bih slobodno, da je vidim, da je zagrlim, kao ćerku. Majke mi. Života mi moga. Sada oni neka biraju, ali ja za ljubav glasam! - iskrena je bila Slobina mama.

Na pitanje voditeljke da li je razgovarala sa Luninom mamom, pevačicom Anabelom Atijas koja je pre nedavno ušla u "Zadrugu" sa Slobinom ženom Kristinom, gospođa Dragninja odgovorila je potvrdno:

Foto: TvPink Printscreen

Jesmo, čisto prijateljski. Kao dve majke. Malo mi je bilo ono... mada ona se pokajala, kako ga je nazvala. Izgladili smo odnose, nismo se svađale. Ne treba se vređati, ali dođe to. Kako deca reše, neka bude!

Foto: TvPink Printscreen

Slobina mama rekla je i kako se nije čula sa snajom Kristinom Kockar. Međutim, iz priče, može se zaključiti da njih dve već od ranije nemaju baš sjajne odnose.

Ne, ne obraća mi se. Ja da zovem neću. Svako po svojoj savesti. Nisam kriva. Kada izađu, neka reše. Ja nemam sliku sa venčanja, nemam pojma zašto. Od svadbe je počelo da ne valja. Oni dođu u Zrenjanin, ona spava kod svoje mama, on kod nas - otkrila je nove detalje Slobina majka.

Foto: Printscreen Instagram

Slobina mama, ponudila je i stan u Zrenjaninu, a šta je još Draginja Radanović, rekla o snaji Kristini Kockar, pogledajte u video klipu ispod:

PROČITAJTE: POKUŠAJTE DA ZAUSTAVITE SUZE: Slobina mama UŠLA U ZADRUGU, pa otkrila sinu ISTINU O BRAKU SA KIJOM! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'