AKTUELNO

Rešila da kaže sve.

Tokom emisije "Izbacivanje" koje je sinoć održano u Zadruzi, voditelj Ognjen Amidžić pričao je sa nekoliko zadrugara, a između ostalog i sa Macom Diskrecijom i Borom Santanom. Osim što su pričali o svom odnosu, pevačica je iskoristila situaciju da otkrije i nešto o svojim cimerima.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, kako Sloba i ona nisu više u dobrim odnosima, Maca je odlučila da bez zadrške iznese tajnu koju dele Luna Đogani i on:

Ušla sam u garderobu i videla Lunu da čita neki papirić, neko pismo. Rekla mi je da ćutim, ali pošto je Sloba bezobrazan, biću i ja. Verovatno se dopisuju jer ne smeju da pričaju zbog njegove žene, sad su rešili da se dopisuju. Ima ozbiljno između njih nečega, ali neće on pred kamerama. Ali mislim da će do kraja rijalitija popustiti.

Foto: TvPink Printscreen

I Bora je rešio da da svoj sud o ovom nesuđenom paru:

Što se tiče Lune, ona je iskreno ušla u tu priču i rekla da joj se Sloba i sviđa. Ima nešto što znaju samo ona i on. Po njenoj priči, on ne voli svoju ženu, ali će se boriti za njega. Bili su zbunjeni ulaskom njegove žene, on je bio izgubljen da je nije prepoznao. Ima poštovanje prema njoj i svež im je brak, pa zato neće pred kamerama. Mislim da će Sloba popustiti ako Luna nastavi da ga napada - rekao je on.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SUZE U ZADRUZI: On je večeras IZBAČEN iz rijalitija! (VIDEO)

Ceo razgovor pogledajte u videu:

Autor: N.V.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'