AKTUELNO

Iznela je svoje mišljenje o celoj situaciji.

Nakon velikog sukoba koji se sinoć desio između Lepog Miće i Smilje Janković, on je kažnjen direktnom nominacijom i završio u izolaciji. Tim povodom, Ognjen je pričao sa Smiljom, želeći da sazna zašto je došlo do sukoba i da ova učesnica objasni sve.

Foto: TvPink Printscreen

Smilja je bila veoma rečita i odgovorila napokon kakvo mišljenje ima o Lepom Mići:

Mića je čovek koji dobro procenjuje situaciju. Da ja nemam svest o sebi da mogu da procenim ljude, ne bih ušla ovde. Mogu sebi da dozvolim da budem teatralna, da karikiram stvari. Mića je procenio mene u startu da sam nezgodna i onda je išao linijom manjeg otpora. Zapravo, on je besposlen. Psovke su za njega ventil. Mene su upozorili na njega, a ja sam mislila da će biti kreativniji. On je jadan. Spletkari ko neka tetka. Interesantan je ovim mladima, on im je uzor. On meni moje mrtve, koje ja ne mogu vratiti, a ja njemu žive. Nemoj vređati pa posle lizati. On ide pogano i samo na žene ide, na Žarka je krenuo, ali je odustao jer je procenio da mu se ne isplati. On će sam sebe unazaditi. Ako mene povredi, povredio je i sebe i svoju porodicu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Optužila ga je za INCEST: Još jedan takmičar DIREKTNO NOMINOVAN zbog NAPADA na Smilju! (VIDEO)

Ognjen je istakao da će sve kazne biti strožije i svako ponašanje koje nije po pravilima, sankcionisano. Međutim, Smilja je i tu imala šta da doda:

Mene možeš tući, možeš mi pominjati mrtve, ali me pljuvati nećeš. Jer ja za to lomim glave.

Ceo razgovor Ognjena i Smilje pogledajte u videu:

Autor: N.V.

#Rijaliti Zadruga

#Smilja Janković

#Zadruga - RTV Pink

'