AKTUELNO

On je večeras napustio novoizgrađeni grad.

Večeras je došao red da publika da svoj glas i ''izbaci'' još jednog učesnika rijalitija ''Zadruga'' koji će već večeras napustiti velelepni grad nadomak Beograda.

Protekle večeri pored Marka Zeca, koji je direktno nominovan nakon što su ga cimeri u jednoj igri izglasali za najdosadnijeg zadrugara, nominovan je Miki Đuričić, koji je prethodne nedelje bio potrčko, a publika je bila neodlučna, pa su najmanje glasova imali Sanja Stanković i Bora Santana.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Danas se gotovo čitavog dana vodila polemika oko toga ko će večeras napustiti ''Zadrugu'', a ostali učesnici su čak pokušali i da nagovore nominovane koga da postave za vođu ukoliko večeras napuste novoizgrađeni grad.

Ognjen Amidžić večeras je posetio zadrugare nakon čega su nominovani morali da odigraju kratku igru, posle koje su glasovani duplirani Sanji Stanković jer se pokazala kao najveštija!

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Kada je saopšteno da je Marko Zec imao najmanje glasova, maneken je pokupio svoje stvari i krenuo ka Pinkovom studiju u Šimanovcima gde ga je čekala voditeljka Dušica Jakovljević.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još:ODAO IH VELIKI ŠEF! Svi učesnici su saznali da je MINA SINOĆ SPAVALA SA ĐEKSONOM, evo kako su reagovali! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Bora Santana

#Marko Zec

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'