AKTUELNO

Najnovije pismo nateralo ih je na pokret.

Nemanja Đerić Đekson pročitao je odmah nakon buđenja Zadrugarima pismo koje je poslao Veliki Šef. U njemu je učesnicima naređeno da krenu u radnu akciju i da srede čitavo dvorište i kuću i to zbog posebnog razloga.

Foto: Printscreen

Njima je to naređeno jer večeras u kuću dolazi specijalan gost, a kako bi ga perfektno ugostili potrebno je da se pospremi rusvaj koji su poslednjih dana pravili. Ovo pismo probudilo je maštu kod Zadrugara tako da su počeli da nagađaju ko bi to mogao biti. Žarko Stojanović je u svojim pretpostavkama bio najglasniji i on smatra da će to sigurno biti supruga Slobe Radanovića, posebno imajući na umu to što je on postao izuzetno intiman sa Lunom Đogani.

Ona će sa vrata početi da peva "Lune, Lune, Lune da sredimo račune!" - šalio se Milan Milošević aludirajući na Slobin i Lunin odnos.

Nakon tih nagađanja i ostali su počeli da razmišljaju na tu temu, a većina se slaže da su velike šanse da to bude ona. Ipak, do večeras će biti u nedoumici, a do tada će moći da se pozabave sređivanjem krša koji su pravili danima.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'