AKTUELNO

Ovaj trenutak mnogima je naterao suze na oči.

Učesnik rijalitija ''Zadruga'', Zoran Marjanović večeras je napustio novoizgrađeni grad. On je rijaliti napustio zbog sudskog spora na koji treba da ode, a nakon što to završi, vratiće se nazad u Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Čim je izašao, došao je u Pinkov studio gde je otkrio zbog čega je povučen, kao i šta misli o ostalim učesnicima.

- Čitav ovaj projekat je na dosta višem nivou nego bilo bilo koji drugi i mislim da su ljudi sada shvatili. Mića i ja se znamo privatno i prijatelji smo on je srčan i hrabar čovek. Nema čoveka kom u susret ne bi izašao. Ima jezik, ume da opsuje, ali on je jako dobar čovek - rekao je Zoran, pa dodao:

- Nisam se obazirao na dešavanja. Isključio sam se. Zaboravio sam da su tu kamere. Odbio sam igru juče jer nisam mogao da zamislim sebbe u toj seksualnoj igrici. Meni su zamerili što sam povučen, ali ja sam takav niko ne treba da glumi. To se vidi i ne smatram da je to dobro. Ja sam pre neko veče i rekao da su licemerni jer kad krene lajv svi se svađaju. Kada se završi to, oni normalno komuniciraju. To rade iskusni vukovi iz rijalitija. Nama ostalima je to bilo čudno.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još:POČEO SPECIJAL RIJALITIJA ZADRUGA: ONA je došla u studio, a evo šta je rekla o učesnicima! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno, Zoran je otkrio i detalje svog susreta sa Janom i Urošem.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mnogo su mi nedostajali, meni su misli bile konstantno tamo iako se to na meni nije videlo. Ja nisam hteo da pokažem ni svoju tugu ni patetiku. Trudio sam se da budem što prirodnije. Nisam se ni nadao da će Jana ući. I kada sam je video hteo sam da se raspadnem. Nekako, vrati se slika nje i slika pokojne supruge i teško je. Jako je teško - kazao je Zoran, nakon čega je u studio ušetala Jana i njen brat Uroš koji su pohrlili u tatin zagrljaj.

- Gledala sam ga i jedva sam čekala da se vrati. Ovde je lepše nego u Zadruzi - rekla je Jana, Zoranova ćerka.

Autor: Pink.rs

#Jelena Marjanović

#Rijaliti Zadruga

#Zoran Marjanović

#Zorica Marjanović

'