AKTUELNO

Folkerka je svojoj koleginici iz rok branše sasula u lice sve što je imala.

Da bi u svakom gradu stvari sjajno funkcionisale, neophodna je dobra raspodela poslova, kontinuirano rešavanje problema i konflikata, zbog čega je Veliki šef zatražio od zadrugara da učine isto to.

Foto: TvPink Printscreen

- Trebalo bi svi da prokomentarišete dešavanja u "Zadruzi", da kažete šta vam smeta i čije ponašanje ugrožava kolektiv. Takođe, trebalo bi rešiti tekuće probleme. Ubeđeni smo da je mnogo bolje da se svi problemi, razmirice reše na potpuno otvoren način, zato odmah održite sastanak i porazgovarajte o međuljudskim odnosima - pisalo je, između ostalog, u pismu Velikog šefa koje je pročitao Đexon, nakon čega je MIki Đuričić dobio reč. On je istakao da zadrugari ne vode dovoljno računa o higijeni, a onda im je zamerio još jednu stvar.

Foto: TvPink Printscreen

- Niko se nije setio da sa nama čisti ajvar, a svi ga jedete - požalio se Miki, nakon čega se u raspravu uključila Saška Karan.

Foto: TvPink Printscreen

- Ono što ja radim za svoj novac, to je moja stvar! I to što trgujem cigaretama i upaljačima, to je moj problem, ovo je "Zadruga". Dabogda sve na kocki izgubio! Ljudi nemaju sad šta da jedu jer si ti sve potrošio, a napadaš mene non-stop - napala ga je Saška, a onda se preorjentisala na Viktoriju.

Pevačica je upitala svoju koleginicu da joj u lice kaže šta joj to zamera, a ne da je ogovara iza leđa.

Foto: TvPink Printscreen

- Okolo me ogovaraš, ništa mi u lice nisi rekla! Ne dam ti više ni banke, ni cigarete ni upaljač, više ništa nećeš dobiti - zapretila je Saška, međutim, Viktorija je imala šta da kaže u svoju odbranu.

- Ja nemam problem sa Saškom niti sa tim da me ogovarate, više bih volela da me ogovarate nego da o meni ništa ne pričate. Tebi sam sve u lice rekla - odbranila se Viktorija.

Foto: TvPink Printscreen

D. Tanasijević

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Snežana Mišković Viktorija

'