AKTUELNO

Luna i Sloba više ne mogu da prikriju ono što osećaju jedno prema drugom.

Zadrugari su sinoć imali prvu po redu žurku u Ulici poroka, sa koje još sumiraju utiske. Velika većina se tokom sinoćnje večeri opustila i više nego što je dozvoljeno, pa je Veliki šef bio primoran da pojedince kazni.

Pročitajte još... SVI GA KRITIKUJU, A SAMO SE ON SETIO DIVNE: Lepi Mića predložio da se odreknu dela HONORARA ZA njenu operaciju! (FOTO+VIDEO)

Ovonedeljni vođa Nemanja Đelić Đexon dobio je pismo Velikog šefa u koje je pročitao pred svima zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Već bi trebalo da ste naučili da je strogo zabranjeno skidanje bubica i šaputanje. Sloba i Teodora su sinoć tokom žurke namerno skinuli bubice da bi se ispričali, zbog čega su kažnjeni nedeljnim honorarom - stajalo je u saopštenju Velikog vođe, a nakon što je Đexon završio sa čitanjem pisma, prva se pobunila Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

- Nije tačno, uopšte! Pomešali su me sa Lunom - odmah se odbranila Teodora, nakon čega su svi zanemeli.

Foto: Ivan Vučićević

Usledio je muk, a onda je Luna Đogani, videvši da nema kud, morala da prizna da je to, ustvari, umesto Teodore učinila ona.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam bila, nije Teodora - priznala je Luna, a da li će Veliki šef promeniti svoju odluku o kazni, ostaje da se sazna.

Podsetimo, već danima unazad šuška se da je lepa Anabelina ćerka "bacila oko" na oženjenog pevača iz "Pinkovih zvezda", a da li je ovo još jedna potvrda njihove bliskosti, prosudite sami.

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#Teodora Džehverović

#pevač

'