AKTUELNO

Otac mlade pevačice bio je venčani kum folkerki koja ulazi u rijaliti.

Već je poznato da će Nada Obrić biti jedna od učesnica novog rijalitija "Zadruga", koji će se od 6. septembra emitovati na Televiziji Pink. Inače, Džidžin otac Dragan Stojković Bosanac je bio venčani kum Nadi i njenom bivšem suprugu Aci Ivanoviću, a Stojkovići su već dugi niz godina porodični prijatelji sa ovom pevačicom. Upitali smo pevačicu Aleksandru Džidžu Stojković da li drugi učesnici "Zadruge" treba da se plaše Nade jer o njoj vlada mišljenje da je žena koja ne da sebe i koja je u javnosti spremna da se bori za svoj stav.

Pročitajte još... PRIČA KOJA ĆE POGODITI SVAKU ŽENU: Folk pevačica POBEDILA RAK, pa otkrila šta joj je to RAZORILO DUŠU! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube

Nada Obrić je jedna veoma srčana osoba. Mislim da je njen adut istina i da učesnici ne treba da je se plaše već da imaju izuzetnog poštovanja prema njoj. O njenoj karijeri neću pričati jer nema potrebe. Nada će svakome reći u lice šta misli i nadam se da će kamere rijalitija uspeti da isprate sve jer i sama sam bila učesnica jednog rijalitija i znam da često gledaoci i ne mogu sve da isprate šta se dešava u jednom ovakvom šouu. Dešava se da ljudi napolju steknu pogrešno mišljenje o nekim učesnicima rijalitija - rekla je Džidža za Pink.rs.

Foto: Youtube

Stojkovićeva je otkrila za naš portal i da je jednom prilikom na svojoj koži osetila kako izgleda to kada te Nada Obrić "izriba".

Foto: Printscreen Youtube

Objavila sam fotografiju na Instagramu na kojoj su neke flaše viskija, nešto sam se šalila. Ona kada je videla odmah je pozvala mog Dragana, a meni je poručila da skidam to sa Instagrama jer će svi misliti da sam alkoholičarka - prisetila se pevačica.

Foto: Youtube

Autor: M.V.

#Aleksandra Džidža Stojković

#Nada Obrić

#Zadruga

'