AKTUELNO

Projekat koji do sada nije viđen kako u reguonu, tako i u svetu, a na kom radi tim holivuskih stručnjaka na Televiziji Pink, biće predstavljen na ovogodišnjem ''MIPCOM'' festivalu.

Ceo region već danima sa nestrpljenjem očekuje novi rijaliti šou ''Zadruga'', čije će emitovanje startovati početkom septembra na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, Televiziji Pink. Reč je o najskupljem i produkcijski najzahtevnijem rijalitiju na kom radi tim holivudskih stručnjaka, a koji do sada nije viđen na ovim prostorima, ali i u svetu.

Foto: Pixabay.com

Da će ''Zadruga'' predstaviti potpuno novu generaciju rijaliti šou programa govori podatak da je već dogovorena promocija ovog programa na ovogodišnjem ''MIPCOMU'', najvećem televizijskom festivalu u Kanu! Najava ovog rijalitija zbunila je mnoge, koji su od čelnika Televizije Pink, Željka Mitrovića, dobili informaciju da će u okviru scenografije biti napravljene sprave koje će generisati veštačku kišu, sneg, ali i elektrostatičke polarizacije visokog intenziteta što će napraviti iluziju sevanja munja, vrlo sličnu originalno generisanim od strane CB oblaka.

Pročitajte još:

HOLIVUDSKI TIM I TRI IMPRESIVNE NAGRADE: Priprema se najveći rijaliti IKADA, ovo su NOVI DETALJI ZADRUGE!

Foto: TV Pink

Promena klimatskih uslova na više od 3 hektara scenografije predstavlja, u svakom slučaju, svojevrstan fenomen, ali i veliki izazov za 32 poznate ličnosti koje će učestovati u rijalitiju ''Zadruga''!

Podsećanja radi, za potrebe izgradnje impozantnog kompleksa u kojem će biti sniman rijaliti juče je stiglo čak devet šlepera raznih rekvizita i delova scenografije, a na putu je i čak milion litara slane morske vode kojim će biti snabdeven novoizgrađeni grad! Tim eksperata iz Holivuda radi na ovom prijektu, a zajedno sa njima i Pinkov tim od čak 1.500 ljudi, koliko je angažovano samo na ovom projektu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostali detalji još uvek se čuvaju u strogoj tajnosti, a ekskluzivne informacije u vezi sa šouom koji će pomeriti granice moći ćete da pročitate na portalu Pink.rs! Takođe, lajkujte i zvaničnu Fejsbuk stranicu ''Zadruge'' OVDE i budite uvek u toku sa najnovijim vestima.

Autor: B. R.

#Zadruga

#mipcom

#rijaliti

#Željko Mitrović

'