AKTUELNO

Na ovom gigantskom projektu angažovano je oko 1500 ljudi, a trenutno je u izgradnji grad u kojem će živeti čak 32 poznate ličnosti.

Milionski auditorijum TV Pink ove jeseni uživaće u do sada najvećem rijaliti šou programu na svetu ''Zadruga''. Reč je o TV formatu koji će biti predstavnik potpuno nove generacije rijaliti programa, a šou sličan ovom u kojem će uživati gledaoci TV Pink do sada nije viđen u svetu, te se s punim pravom očekuje da će nadmašiti sve one koji su do sada bili emitovani kako na domaćim, tako i na televizijama širom sveta.

Foto: Pixabay/Pink.rs

Na ovom gigantskom projektu angažovano je oko 1500 ljudi, a trenutno je u izgradnji grad u kojem će živeti čak 32 poznate ličnosti.

Kako smo uspeli da saznamo, pored muzičkog kompozitora Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice Jelene Marjanović u rijalitiju ''Zadruga'' učestvovaće i Mina Vrbaški. Od izvora bliskog produkciji saznali smo da će gledaoci imati priliku da u novom rijaliti šou programu gledaju i Soraju Vučelić.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs

Pripreme za novi rijaliti ''Zadruga'' koji će gledaoci imati priliku da gledaju na TV Pink u novoj sezoni su u punom jeku. Takav TV format još nije viđen na našim prostorima, a nema sumnje da će poznate ličnosti koje će učestvovati u rijalitiju iznenaditi javnost. Na radost muškog dela publike, postoji velika verovatnoća da u rijalitiju ''Zadruga'' učestvuje i Soraja Vučelić - kaže izvor blizak produkciji za Pink.rs.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: NEĆETE VEROVATI ko ulazi u novi rijaliti ZADRUGA!

Sve detalje o novom rijaliti programu ''Zadruga'' koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, saznajte na portalu Pink.rs i na zvaničnoj Fejsbuk stranici OVDE!

Autor: Pink.rs

#Mina Vrbaški

#Soraja Vučelić

#Zadruga

#rijaliti

#starleta

'