separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

GODINAMA SE IŽIVLJAVATE! Miljana urlala na Mariju, pa iznela šok detalje iz detinjstva: BILA SAM NA PSIHIJATRIJI, imala sam strah od roditelja, iako me nisu tukli! (VIDEO)


Vuče traume!


Sledeće pitanje u emisiji "Trenutak istine sa Zolom" koje je postavljeno ovom stanaru glasilo je: "Da li si sada ušao u Zadrugu zbog ličnog interesa?", na koje je Zola rekao: "Ne", a njegov odgovor bio je istinit.

Autor: TV Pink Printscreen

Odmah nakon odgovora došlo je do velike svađe za crnim stolom između Marije i Miljane Kulić. Miljana je počela da urla na svoju majku, jer joj je zasmetalo što je Marija odmah želela da iznese svoj stav.

Autor: TV Pink Printscreen

Prvo ću ja! Pusti me, nije mi dobro! Nemoj da mi upadaš u svaku reč! Pusti me ženo, ostavi me! Evo, neka priča gospođa! Pusti me više ženo, da kažem jednu j*benu rečenicu! Ostavi me na miru! Godinama se iživljava! Možda da nije bila toliko stroga prema meni, možda ne bih birala pogrešne partnere! Ja sam morala godinama da polažem račune, imala sam strah od njih iako me nikada nisu tukli! Ti si me vodila na psihijatriju! Ja sam samo išla pevače da gledam! Ja sam ćutala! Darko, izbacite je napolje - urlala je Miljana.

Autor: TV Pink Printscreen

Da li si sada ušao zbog interesa? Noću se spremiš i ideš pratiš pevače! Imala si strahove da se vratiš iz Beograda! Ti si išla da gledaš pevače! Samo ti se išlo na Košutnjak! Ne bi išla sa pevačima na sud da si bila prijatelj sa njima! - rekla je Marija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti