separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MARIJA URLALA NA MILJANU! Žestoka svađa majke i ćerke potresla Belu kuću! Kad joj je spomenula s*ks, ona pobesnela! (VIDEO)


Nije je štedela!


Emisija "Trenutak istine sa Zolom" nastavljena je ove večeri u rijaliti programu "Zadruga 3", a Čolić je i na naredno pitanje slagao. Lazaru je na poligrafu postavljeno pitanje: "Da li Vas je bilo sramota da vašim prijateljima kažete da ste se pomirili sa Miljanom?".

Autor: TV Pink Printscreen

Tokom ove teme bilo je veoma burno, a za crnim stolom Bane Čolak izneo je detalje iz spoljnjeg sveta kada je zvao Zolu, a on mu se nije javljao zbog Kulićeve. U jednom momentu skočila je Miljanina majka Marija, koja je počela da urla na nju.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja sam smatrao da me laže. Smatram da je to bio dogovor između njih i ja to ne moram da znam, to je ipak odnos sa njegovom devojkom, majkom njegove dece i to su njihove intimne stvari koje oni dele. Ovo nije zahvalno da se ja mešam u njihov odnos. Zola je potvrdio da nijednu reč nisam slagao, a u ostalo neću da se mešam. Mene ne treba da zanima da li oni imaju s*ks - govorio je Bane Čolak.

Autor: TV Pink Printscreen

Nisam ga ja slagao, ja sam rekao da ću ga zvati posle, on je rekao da nema potrebe! - pričao je Zola.

Autor: TV Pink Printscreen

Miljana ti imaš s*ks sa ljudima sa kojima nisi u vezi? Miljana! Miljana! Ti imaš s*ks sa ljudima sa kojima nisi u vezi? Šta si ti ako je sramota čoveka da kaže da si imao s*ks? - skočila je Marija, nakon čega je njena ćerka Miljana izjavila: K*rva! Sve si u pravu što kažeš! - pričala je Kulićeva svojoj majci.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti