separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DELOVALO JE DA POSTOJI UZAJAMNO POŠTOVANJE! Ivan Gajić RAZOČARAN u Sanija, Natalija ponovo SKOČILA da ga opravda: Pogubio se! (VIDEO)


Pevačica je istakla da denser nije napravio dobru procenu.


U Beloj kući je u toku emisija "Pretres nedelje" kada je voditelj Milan Milošević diskutovao sa zadrugarima o današnjoj raspodeli budžeta. Naime, Sani Ibraimov je kao ovonedljni vođa imao zadatak da prema svom nahođenju podeli budžet zbog čega je većina zadrugara bila veoma nezadovoljna.

Jedan od zadrugara koji je izrazio nezadovoljstvo jeste i Ivan Gajić koji je Sanija smatrao prijateljem, a od njega je dobio najmanji budžet, što ga je veoma povredilo.

Autor: TvPink Printscreen

Možda je moj najveći problem to što ih smatram prijateljima i delovalo mi je sve do danas da postoji uzajamno poštovanje. Možda sam ja previše očekivao - pričao je Gajić. 

Natalija Ibraimov je imala potrebu da se oglasi povodom ovoga i stane u odbranu svog supruga čiji je postupak pravdala time da se Sani nije najbolje snašao jer je bio pod pritiskom.

Bilo mi je mnogo krivo jer nisi dobila budžet. Ti si nam uvek prilazila i imala si lepo mišljenje o nama, a onda sam se šokirala šta si sve danas rekla. Meni je preteško bilo danas, preplakala sam, a bilo mi je krivo i zbog Gaje, jer ga volim i poštujem. Čovek se pogubio, ja se nadam da sledeći gazda neće imati ovakav problem - pričala je Natalija. 

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam veoma tolerantna, ali da mene neko zaboravi. Meni je uvreda da je mene neko zaboravio - rekla je Ivana Šopić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti