separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

RIDAO I JECAO NA SAV GLAS! Zola se pribojava da li će mu Miljana OPROSTITI, pa se pravdao zadrugarima da je VOLI! (VIDEO)


Cimeri su ga savetovali da joj prizna istinu.


Nakon što je Lazar Čolić Zola osuđen zbog svih odgovora koje je dao na poligrafu, on je izleteo iz Bele kuće tokom reklama i pred svojim rijaliti cimerima zajecao i priznao im da on voli Miljanu Kulić i da želi budućnost da provede sa njom.

Naime, Zola se pribojava da li će nakon njegovih odgovora Miljana uspeti da mu oprosti, pa kroz suze pričao cimerima šta su sve njih dvoje prošli u vezi. 

Autor: TvPink Printscreen

Ja i da budem invalid to dete neće biti gladno pored nje. Majke mi, znaš da je volim. Govorila mi je da će mi izvaditi baku iz groba, ja sam joj prešao preko svega. Prešao sam joj preko svega. Ta žena (Marija) je protiv nas, moja majka je uvek bila za nas. Ja ne znam kako može da bude laž da ja ne vidim budućnost sa njom, pa ja sam odrastao bez oca - pričao je Zola plačljivim glasom. 
Trebao si da kažeš da je voliš zato što je ona borac. Ja vidim da ti je stalo - tešio ga je Bora Santana.

Autor: TvPink Printscreen

Pristao si na poligraf, pusti sad ovo. Ako se volite, volite, ljubav će pobediti sve. Ti si trebao njoj na ostrvu da kažeš za šta si uzeo pare. Ja sam branio vašu vezu, želeo sam da budete u ljubavi. Ako ti nju voliš, to što si ti vršio neke prevare, ne umanjuje tvoju ljubav prema njoj, ali ni ne opravdava - pričao je Mića. 
Njoj je sada teže nego meni. Kada smo bili u Doboju, mi smo pirčali o svemu. Loše mi je zato što mi ne veruje - pričao je Zola jecajući. 

Autor: TvPink Printscreen

Smiri se čoveče! Istresi sve iz sebe. Reci joj da si grešio, pokušaj to da promeniš. Više nemaš pravo na popravni. Bitno je da jedno prema drugome budete tolerantni. Vi ste napravili to dete posle svih stvari koje su vam se dešavale - pričao je Mića Zoli pokušavajući da ga smiri. 

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti