separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Ovo je užasno, kakvi bolesnici! Dejan i Dalila ZGROŽENI učesnikom koji im je POLOMIO KUĆIĆU U RADIONICI, Tara ODMAH OTKRILA NA KOGA SUMNJA! (VIDEO)


Da li je on bio zaslužan za ovo?!


Dejan Dragojević i Dalila Dragojević uložili su mnogo vremena i truda kako bi oduševili prodavačicu u zalagaonici, pa su napravili kućiću u radionici kako bi je prodali za novac koji bi zadovoljio sve njihove potrebe u Zadruzi.

Autor: TvPink Printscreen

Međutim, niko nije očekivao da je neko od učesnika bio dovoljno hrabar da je polomi i upropasti. Dejan je bio zgrožen prizorom koji je zatekao u radionici, a otišao je sa namerom da nastavi sa ulepšavanjem.

On je tu kućiću odmah doneo u Belu kuću kako bi Dalili pokazao kako je završio predmet u koji su oni mnogo ulagali, a ona nije mogla da sakrije razočaranje i bes.

Saznaće se ko je uradio, ne znam kakav klošar moraš biti da ovo polomiš! Ovo je mogao samo neki muškarac - rekla je Dalila.

Autor: TvPink Printscreen

Reći ću sve u emisiji, ovo je užasno, kakvi bolesnici. Ja sam u šoku da je nekome palo na pamet da uradi ovo - rekao je Dejan.

Autor: TvPink Printscreen

Tara Simov nije mogla da veruje šta vidi, pa je morala da prizna Dejanu šta ju je Miloš pitao pre nego da se ovo dogodilo.

Miloš Bojanić me pitao da li se snima ako se nešto ukrade ili pokvari. Pitao me da li puštaju klipove - rekla je Tara.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti