separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OSEĆAM SE KAO G*VNO! Kada je Filip Đukić shvatio koliko je POVREDIO Kemezovu, on pokušao da se opravda, Kulićka mu ŽESTOKO ODBRUSILA! (VIDEO)


Marija Kulić mu je očitala lekciju.


Nakon što je Milica Kemez istakla da ju je Filip Đukić povredio uplovivši u vezu sa Ivanom Šopić, on je imao potrebu da kaže da je on jedini krivac zbog njenog lošeg stanja, pa objasnio da je glavni razlog njihovor raskida to što im se nisu energije poklopile. 

Ja sam kriv jer nisam popričao o našoj vezi i našoj situaciji. Ja vas molim da se ne priča da je ona kriva, jer nije. Osećam se kao g*vno, hteo sam da popričam sa njom. Mene više Milica ne zanima u tom smislu. Kada smo se pomirili drugi put, ona se meni svidela fizički, ali se energetski nismo poklopili - ispričao je Filip.

Autor: TvPink Printscreen

Ti ako si htela da ga pitaš da li će on biti sa mnom, to si trebala nasamo da ga pitaš, a ne ispred mene. Ja ne želim da budem deo vaše priče - obratila se Kemezova Milici. 
Nas dvoje apsolutno imamo svoju vezu, ne pričamo o tebi, ne spominjemo te. Želim da nas svi ostave na miru - odgovorila joj je drsko Šopićeva.

Autor: TvPink Printscreen

Marija i Miljana Kulić su žestoko osudile Filipov potez, a Marija je ove noći javno iskritikovala Đukića . 

Ono ovo radi svim ženama u rijalitiju. Filipe, ja sam rekla Milici da se ovo očekivalo od tebe, ali drugi put se poigrao sa njom. Neka objasnio razlog zašto joj se vratio. Očigledno se poigrao sa njom - osudila je Marija Kulić Filipa.
Meni se u životu nije desilo da ovako nekoga povredim. Ja ne znam šta sada mogu da uradim da bi njoj bilo lakše. Ako neko ima savet da mi da ja ću ga rado usvojiti - istakao je Filip. 

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti