separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

POTPUNO SKRHANA! Milica Kemez ne može da se OPORAVI zbog Filipove PREVARE, pa sa KNEDLOM U GRLU priznala šta ju je najviše povredilo! (VIDEO)


Shvatila je da Đukić nije muškarac za nju.


Nedelja veče je u Beloj kući rezervisana za pitanja predstavnika sedme sile, a zadrugari će morati da budu otvoreni za diskusiju o svim škakljivim pitanjima koja novinari imaju za njih.   

Naredno pitanje je urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević uputio Milici Kemez, a njega je zanimalo koliko je zadrugarki teško zbog veze Ivane Šopić i Filipa Đukića. 

Autor: TV Pink Printscreen

Rekla si da nećeš dozvoliti da te neke stvari potresaju, a jedna od njih je Filipovo priznanje da neće da bude sa tobom. Koliko ti je teško palo to Filipovo priznanje? Šta misliš kada će Filip i Šopićeva da prestanu da te uvlače u taj ljubavni trougao? - glasilo je Darkovo pitanje za Kemezovu.
Ja pokušavam da budem distancirana iz cele priče. Uopšte mi nije prijatna ova situacija. Čekam samo kada će on skupiti hrabrosti da mi da objašnjenje za neke stvari. Smatram da ja ovo nisam zaslužila, ja sam ušla sa emocijama u sve ovo. On meni apsolutno nije dao do znanja da tu može nešto da se desi. Meni je zaista teško jer sam ovde osuđena zbog nekih stvari, pa i proglašena za najnemoralniju osobu. Svi misle da sam ja ušla u odnos sa njim da bih ga sklonila od Šopićeve, ali to nije tako. Filip definitivno nije momak za mene, meni treba neko ko će da mi pruži pažnju, a ne da biram koje ću reči upotrebiti i da taktiziram kada ću ga zagrliti, a kada ne. Nije mi dobro ni psihički ni fizički - ispričala je Milica. 

Autor: TvPink Printscreen

Povodom ovoga oglasila se i Jelena Krunić koja je bila uz Milicu u svim teškim trenucima koje je Kemezova proživela zbog raskida sa Đukićem. 

Milica je ovome pristupila sa mnogo više emocija nego Filip. Kada su postali par, on mi je delovao nezainteresovano. Filip je istakao da ne voli da ga devojka pritiska. Onda je došlo do raskida, pa pomirenje, pa Šopićeva. Od samog početka na je za sve krivila samo sebe. Ona se zaista zaljubila u njega - objasnila je Krunićeva.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti