separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PROLOMILA SE VIKA BELOM KUĆOM! Miloš Bojanić rekao da Lepi Mića nije bio u njegovoj kući, on POBESNEO, pa mu uputio BRUTALNE UVREDE: ON JE STRAŠNA SLINA! (VIDEO)


Pevač je opasno uvređen zbog Bojanićevih reči.


Sukob Lepog Miće i Miloša Bojanića je poznat širokoj narodnoj masi još od ranije, a on se nastavio i u "Zadruzi 3" onog trenutka kada je Bojanić kročio u Belu kuću i kada je rekao kako ne poznaje pevača i kako on nikada nije ušao u njegovu kuću, zbog čega je Mića pobesneo. 

Kada je on ovde ušao, on je u mene gledao kao kroz neki prozor. Ja sam njemu rekao: "Dobro došao Miloše Bojaniću", na šta on nije reagovao, ja sam njega pitao da li smo mi poznanici, prijatelji ili drugari, on ništa nije odgovorio. Stoji da smo Miloš i ja kolege i poznanici. Prijatelji nismo, ali smo dobri poznanici. On je rekao da se mi na se postideo zbog mog ponašanja - ispričao je Lepi Mića. 

Autor: TvPink Printscreen

Ja kada sam došao ovde, kada me je Mića pitao da li smo kolege ili prijatelji, ja sam rekao: "Recimo poznanici", a to je njega povredilo iz njega poznatih razloga - započeo je Bojanić, a onda ga je MIća prekinuo. 
Mi se veoma dobro znamo. Ti nemaš reč, ti si gnjida. Ti se ne sećaš naših viđanja, pevanja, ja Miloša Bojanića odlično znam. Ja znam da je Miloš odličan muzičar, pevač, može kuću da napravi bez ijednog majstora, ali karakterno jedna strašna slina - pričao je Mića. 

Autor: TvPink Printscreen

Potom je jedna predstavnica sedme sile upitala Bojanića da otkrije milionskom auditorijumu da li je Mića zaista bio u njegovoj kući, a on je istakao da se toga ne seća, što je pevača razbesnelo.

Moje je pravo da ja kažem da smo mi poznanici, ovakav čovek ne može da bude moj prijatelj na osnovu ovog ponašanja. Vrlo jasno sam rekao da je u moju kuću na moru dolazilo mnogo ljudi i ja se ne sećam, ja sam se u svoje zdravlje zakleo - pričao je Miloš, a Mića mu je ponovo uskočio u reč. 

Autor: TvPink Printscreen

Ja nisam tamo došao, ja sam tamo pozvan na pršutu, vino i ribu, a ja jeo paprikaš. On ima vile i ima kuću, ali nema obraz, a ja to imam. Bitan je u svojim lažima - vikao je besno pevač, a njihov odnos je ponovo ostao nerazjašnjen. 

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti