separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

VOLIM JE I VEOMA SAM JOJ POSVEĆEN! Mirko Gavrić bez okolišanja otkrio da li mu smeta što je Zola sada pored Miljane umesto njega! (VIDEO)


Muzički producent je istakao da će on uvek biti njen pravi prijatelj.


Stanari Bele kuće ove noći odgovaraju na pitanja predstavnika sedme sile, kada će morati da odgovaraju na sva goruća pitanja koja su obeležila ovu nedelju. Naredno pitanje je upućeno Mirku Gavriću, a novinare je zanimalo kako muzički producent gleda na to da su ga zadrugari okarakterisali kao najveće razočaranje "Zadruge 3".

Autor: TvPink Printscreen

Kako gledaš na to što su te zadrugari okarakterisali kao zadrugara koji je najveće razočaranje "Zadruge 3"? - glasilo je pitanje za Mirka Gavrića. 
Ja sam dobio pitanje koje je Miljana formulisala tako da ja treba da odaberem pet loših ljudi. Ja sam to odbio da uradim, jer taj neko mora baš ozbiljno da mi se zameri. Ja sam to pitanje preformulisao da ću istaći kao ljude sa kojima sam ja bio u konfliktu. Upravo ti ljudi su rekli da sam ih ja najviše razočarao. Danas smo Bojanić i ja imali podjednak broj glasova zadrugar, a razlozi su uglavnom bili da sam ja olako prešao preko uvreda mojoj prijateljici Miljani Kulić. Ja imam mnogo razumevanja prema Miljani, ona je trudna. Kada je ona uradila taj test za trudnoću, ona se trudila da ja prvi vidim to. Ja sam takav čovek koji u tom trenutku prešao sam preko tih uvreda. Upoznao sam Miljanu, ona mene voli i ja nju volim. Vrlo sam joj posvećen i ne planiram da se to promeni - objasnio je Mirko.

Autor: TvPink Printscreen

Da li ti imaš problem zbog Zolinog ulaska i da li je istina da si plakao? - glasilo je naredno pitanje za Gavrića. 
Nisam plakao. Trenutak kada su se oni poljubili ovde na stepenicama, meni je to bilo dirljivo. Ukoliko Zola bude njen suprug, ja ću biti njihov porodični prijatelj, to se nikada poljubiti neće. To prijateljstvo će zaista ostati prijateljstvo - objasnio je Gavrić. 

Mirko je potom otkrio i da li mu smeta što Miljana sada veći deo vremena provodi sa Zolom, dok je on u njenoj senci. 

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti