AKTUELNO

Palo priznanje!

Zadrugari večeras gledaju video-snimke, a akteri prvog snimka bile su Iva Grgurić i Mina Vrbaški. Nakon priloga ukućani su počeli da polemišu o odnosu između Ive i Stefana Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom Iva je govorila kako se nikada nije ljubila sa Karićem, zbog čega je za crnim stolom nastao opšti haos. Nakon snimka, Iva je ušla u svađu sa Vladimirom Tomovićem za kog je rekla kako je sve pogrešno shvatio.

Ne, nismo se nikada ljubili! Lepo nam je bilo, grlili smo se, ali nikada nisam rekla da smo se ljubili, jer se nismo ljubili... Mi smo se samo zagrlili, nije bilo ljubljenja! Ništa nisam crtala, ona je zbog tebe Vladimire bila na radiju... Vladimir je to izvukao iz konteksta i to je proširio i rekao Janjušu, pa dalje - govorila je Iva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: Ona ga je OMALOVAŽAVALA PRED LJUDIMA, zato ju je OSTAVIO: Nakon Krunićkinog i Filipovog raskida oglasila se Indira Reljić, pa otkrila koja zadrugarka bi više odgovarala njenom sinu! (FOTO)

Rekla je da su se mazili, ali ja to nisam htela da kažem! Ona i ja smo pričale same - pričala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je nacrtala pozamašni muški polni organ i rekla je: "Super mu pristaje uz prezime, nema čega da se stidi" - govorio je Vladimir, a zatim se izvinjavao Ivi i govorio kako je celu situaciju pogrešno shvatio.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'