AKTUELNO

Filipova majka nije bila tako blagonaklona.

Protekle noći u Beloj kući je nastala velika drama oko prvog ljubavnog para u "Zadruzi 3", Jelene Krunić i Filipa Reljića. Naime, Filip je ostavio Jelenu zbog toga što je shvatio da nisu jedno za drugo.

Foto: TV Pink Printscreen

Krunićeva je zbog toga završila u suzama, te satima nije mogla da se smiri i dođe sebi. Ovo je dotuklo i Filipa, pa je ubrzo i on briznuo u plač, a i uprkos svim pokušajima ostalih zadrugara da ih smire i uteše, Jelena i Filip su zoru dočekali u suzama.

Ekipa našeg portala stupila je u kontakt s Krunićkinom drugaricom Andreom, koja nije bila iznenađena Jeleninom burnom reakcijom zbog raskida, ali je isto tako bila uverena da je ovo samo prolazna faza i da će se njena drugarica ubrzo pomiriti sa Reljićem.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SUZE MILICE KEMEZ ZABOLELE SU ČITAVU SRBIJU: Sinoć se GUŠILA U SUZAMA, njena sestra VAN SEBE: Dalila ju je ISKORISTILA i čačnula gde je NAJSLABIJA! Milica ima TRAUME, roditelji su je kao malu OSTAVILI (VIDEO)

Mislim da će se pomiriti i sve će biti kao i pre. Oni su se zavoleli, te svađice mislim da nisu ništa ozbiljno - rekla je Krunićkina drugarica.

Podsetimo, za naš portal se oglasila i Filipova majka Indira Reljić, koja nije tako blagonaklono gledala na ovu situaciju kao Jelenina drugarica. Indira je istakla da nikada nije ni verovala u vezu svog sina i Krunićke, te nam je otkrila koja zadrugarka je više po ukusu njenog sina, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Foto: Pink.rs, privatna arhiva

R. L.

#Filip Reljić

#Jelena Krunić

'