AKTUELNO

Pevačica i maneken odlučili su da zakopaju ratne sekire.

Gabrijela Pejčev i Rade Lazić zakopali su ratne sekire!

Kad je izaša sa farme Gabrijela Pejčev je rekla da ni sa Radetom Lazićem ni sa Semirom Džankovićem neće nastavljati romansu, iako je sa Radetom aferu započela na Farmi. Sa Semirom je, kako ističe, ostala u prijateljskim odnosima a sa Radetom se neće ni čuti ni videti. Moguće da bi i bilo tako da se samo ona pitala. Ali nije...

Nakon što je Farma završena,  Rade Lazić  pozvao je Gabrijelu. Izvinio joj se za sve što joj je rekao dok su bili u Lisoviću. Zatečena ili ne Gabrijela je prihvatila njegovo izvinjenje. Pristala je i na njegov predlog da se vide ali to nije bilo moguće odmah jer je Rade, dan pred Novu godinu, povredio nogu. Malo posle toga maneken je na svoj profil na instagramu postavio fotografiju na kojoj ga Gabrijela ljubi.

Rijaliti se izgleda još ne završava...

Sudeći po onome što je napisao ispod slike, maneken se pevačici nije približio samo po zadatku. Ili se možda zaigrao. Bilo kako bilo, sad je rešen da joj poremeti planove da se posveti karijeri, ali i da joj ne dozvoli da se zaljubi u nekog drugog. Možda im "na slobodi" krene bolje nego što im je išlo dok su bili zatvoreni.

Autor: S. Tasić

A OVDE POGLEDAJTE KAKAV DEKOLTE IMA GABRIJELA

'