AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

U Rajskom vrtu zadrugari su slušali Drvo mudrosti koje je čitalo tajne koje su ranije tokom večeri napisali. Naime, kako trenutno velelepnim imanjem drma "Misterija broja 25", zadrugari će biti stavljeni na razne izazove ove nedelje, a večeras su slušali tajne koje su odali jedni o drugima.

Foto: TvPink Printscreen

Sledeća tajna je vezana za Monju. A neko ko je pisao ovu tajnu, koristio je malo bezobrazne reči, pa ću morati da kažem samo prvo slovo. Slušajte me pažljivo, Monja je tri dana nakon ulaska u Belu kuću p. k. Ivanu Gavriloviću! - pročitalo je Drvo, a onda je Monja odreagovala.
Ovo je strašno smešno i lepo, divno, divno! Taj ko je napisao baš ima... Ja nemam blage veze ko je to napisao, ali neko kome mnogo smetam. Ja bih se stidela ovog da sam na njegovom mestu - bila je ironična Monja.
Možda sam spavao malo ja. Što se mene tiče nije istina. Ne znam šta da kažem - našalio se Ivan.

PROČITAJTE JOŠ: BRAVO, MAČKO! Mirko Gavrić nije mogao da veruje šta čuje! Ivana ga OSTAVILA BEZ DAHA! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Hajmo dalje, tajna koju ću sada pročitati slična je kao neke od tajni koje sam već pročitao. Ova priča se ponavlja. Bane je zaljubljen u Ivanu Krunić. Muva je po ceo dan, a ona se ne buni, s obzirom na to da ima dečka napolju. Koriste ovaj zadatak da se ljube kada se čuje zvuk. Zašto se ova priča ponavlja ako nije istina? - otkrilo je Drvo tajnu.
Nama je ovde svima dosadno čim izmišljamo ove stvari, mi smo drugari i nema ništa između nas - tvrdila je Krunićeva.
Oduševljen sam, ako su drugovi, bacam se u akciju. Meni mnogo prija kao osoba, smiruje me njen glas. Devojka ima još veću motivaciju kada sam u kuhinji. Probaću da je osvojim i da raskine sa dečkom ovako - ubacio se Bora Santana, a potom je Drvo pročitalo istu tajnu, u koju su umešani i Bane i njegov prijatelj.

Foto: TvPink Printscreen

Nije nam prvi put da nam se sviđaju iste devojke, ali ovog puta mogu da ti kažem, Drvo, da mi je drago što su samo prijatelji - dodao je Santana.
Suzani se dopada Jelena Pešić - nastavilo je Drvo da otkriva tajne.
Ne znam Drvce šta da ti kažem, rekla sam da nastavljam dalje - bila je kratka Suzana Ćubela.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

O. B.

#Zadruga 3

'