AKTUELNO

Nije im bilo svejedno!

Zadrugari su u okviru specijalnog izazova "Misterija broja 25" dobili i zadatak da napišu 25 tajni i stave ih u misterioznu kutiju. Drvo mudrosti je pozvalo zadrugare u Rajski vrt i pročitalo im tajne. Nakon prvih deset tajni, usledilo je još pet, a svi su pomno slušali šta su njihovi cimeri otkrili o njima.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: PLJUŠTE UVREDE I PROZIVKE! Bora Santana direktno iz Zadruge ispljuvao Cobija, u sve se umešao i Buba Koreli! NOVI RAT DRMA ESTRADU! (VIDEO)

Hajde sada na jednu konkretnu tajnu. U ovoj tajni piše da se nešto dogodilo u "Zadruzi". Reč je o Ivani Šopić. Šopićeva se poljubila sa Tomovićem - otkrilo je Drvo šta je pisalo u tajni.
Istina je, ja sam video. Naišao sam kad je to bilo, malo su pokrili jorganom i cmoknuli - rekao je Vesko Đukić.
Nije istina, imali smo bezazleni flert. Bilo je u obraz, Vlada je džentlmen, želi da se potrudi da me dobije. To nisam bila ja - rekla je Ivana.
Ove tajne su mi bile tajne iz vrtića. Ova je konkretna. Sinoć sam bila u pabu i u tom trenutku sam ugledala njih dvoje na krevetu, mazili su se. Da li je došlo do poljupca, pretpostavljam da jeste. Ja sam Stanija koja se vratila u Zadrugu i zatekla njih dvoje. Ja mislim da on još uvek voli Staniju i u svakoj traži Staniju - otkrila je Miljana Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Miona Jovanović je rekla da je čula da se to desilo, ali da to nije njena stvar i da nastave da se grle i ljube, a zatim dodala da Vladimir jedno priča, drugo radi, treće misli, dok je Tomović rekao da se ničega ne seća.

Foto: TvPink Printscreen

Nina Babić se loži na Nikolu Orozovića, ali odbija da to prizna zbog ženske sujete i zbog toga što se Nikola najbolje slaže sa Minom - nastavilo je Drvo.
Tako je, Drvence. Kako oni kažu. Hvala puno. To je čista laž, ko god da je to napisao. Ne sviđa mi se Nikola - ispričala je Nina, a Nikola dodao da laže.
To se zove prijanje, oni prijaju jedno drugom. To je neki poremećeni odnos ovde, svi jedni drugima prijamo, umesto da se sviđamo. Mirko je napravio opkladu, ako se Nikola i Nina ne smuvaju za dva meseca, treba da mu prerežemo grlo - rekla je Tara Simov, a onda Nina ironično prokomentarisala da joj se sviđa Nikola.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana sedi na još tri stolice, samo što niko ne priča o tome. Muvala je Jelenu Pešić, Miljanu Kulić i Ivu - nastavilo je Drvo.
Ja sam rekla, ko dođe prvi na bazen, a to su bile njih tri. Šta ću? Moram dalje, nema odustajanja - odgovorila je Suzana Ćubela.

Foto: TvPink Printscreen

Evo još jedne tajne. Nikola i Nina su se smuvali tajno i traže mesto za s*ks - otkrilo je još jednu tajnu Drvo.
Ovo je čista glupost. Nikakav s*ks nije spomenut nikada, niti smo pričali o tome - odgovorio je Nikola Orozović.

Foto: TvPink Printscreen

Miljani Kulić se nenormalno mnogo sviđa Nikola Orozović - otkrilo je Drvo još jednu tajnu.
Bože me sačuvaj. Želudac me boli od ovih gluposti. Muka mi je od ovih priča. Kakav Nikola, nije mi u sferi interesovanja, savršeno me ne zanima. Taktičar je. Ja sam se sprdala sa njim. Ni da je poslednji muškarac na ovom svetu, ne bih bila sa njim - ispričala je Miljana.
Ali poljubila me je u usta - dodao je Nikola.

Foto: TvPink Printscreen

U svakom slučaju je bolji od Zole. Dobar je dečko, sigurno je bolji od Zole, ali nije Miljanin tip muškarca, ne vidim ih zajedno. Miljana voli crne muškarce i visoke, ali nemam ništa protiv. Čula sam i da je školovan, za razliku od Zole - ispričala je Marija Kulić.
Nemoj to ime više da spominješ ovde, to je moja najveća životna greška - ubacila se Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte video-prilogu u nastavku ovog teksta

M.P.

#Zadruga 3

#Zadruga 3: Misterija broja 25

'