AKTUELNO

Zadrugari su pomno slušali Drvo mudrosti dok je otkrivalo tajne koje su oni ranije u toku večeri napisali.

Svi zadrugari su se okupili u Rajskom vrtu kako bi porazgovarali sa Drvetom mudrosti o tajnama. Podsetimo, Veliki šef je ranije u toku večeri poslao pismo u kome je obavestio zadrugare da moraju da odaberu 25 zadrugara koji će odati po jednu tajnu, a Drvo je te tajne pročitalo zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Zdravo, zadrugari. Lepo vas je videti sve u Rajskom vrtu. Malo sam se zabrinuo ovih dana, moram vam priznati. Nešto mi utanjili sa tajnama. Nikoga nema da mi oda nešto što zna. Iskoristio sam "Misteriju broja 25" kako bih se malo nahranio. Tajne su kod mene, da znate. Sada ćemo ih sve otkriti. Pročitaću vam jednu po jednu tajnu, a vi komentarišite slobodno - reklo je Drvo, pa odalo prvu tajnu:

Foto: TvPink Printscreen

Nisam zaljubljen, ali mi prija - odgovorio je Mlađan Jovanović.
Mlađa je zaljubljen u Ninu - otkrilo je Drvo.
To je baš super - rekla je Nina, pa poljubila Mlađu u glavu.

Foto: TvPink Printscreen

Banetu Čolaku se sviđa Ivana Krunić, poverio se klanu devedesetih, a ostale devojke su samo paravan - nastavilo je Drvo.
To nema veze sa vezom, Ivana je kul devojka, ali daleko od toga da mi se sviđa. Mislim da se Ivan sprda - odgovorio je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Evo jedne tajne vezane za Milicu Dugalić. Milica Dugalić planira da obuče tange večeras - otkrilo je Drvo treću tajnu.
Naravno da hoću, sve dok mogu, hoću! - ispričala je Milica.

Foto: TvPink Printscreen

Ivana bubnjarka je zaljubljena u Dražena - otkrilo je Drvo četvrtu tajnu, pa upitalo Marka Janjuševića Janjuša da li je on napisao tu tajnu.
Jesam, to je živa istina. Danas je rekao da je hteo da je htela da ga poljubi u usta, ali on nije hteo - otkrio je Janjuš.
Za sada smo samo drugovi, za sad je tako i to je to - odgovorio je Dražen Bakić, a Ivana Radić je rekla da to nije istina, a zatim se odvojila sa Draženom i naljutila na njega što je to ispričao.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: ZAINTRIGIRALA IH! Zadrugari analizarali ponašanje Ivane Krunić, pa pomislili da je IZMISLILA DEČKA! Razlog je OVO! (VIDEO)

Rade je zaljubljen u Ivanu Š. - otkrilo je Drvo i petu tajnu.
I ja sam u tebe, Rade, ali ćemo samo da se družimo - poručila je Ivana Šopić.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Zadruga 3: Misterija broja 25

'