AKTUELNO

Nije znao šta ga je snašlo.

Voditelj Milan Milošević i večeras je u Beloj kući kako bi sa zadrugarima održao “Pretres nedelje'', ali i ''Izbor portrčka''.

Foto: TvPink Printscreen

On je na samom početku večeri pročitao pismo koje se ticalo specijalnog zadatka ''Misterija broja 25'', a onda su počeli međusobno da komentarišu kako je Lepi Mića podelio nedeljni budžet. Tara Simov je imala šta da kaže o njemu.

Meni je jako drago što sam objektivna. Ja sam prošlu nedelju delila pare sa Radetom, pa sam se posvađala sa njim. Preživela sam. Hranu sam imala, ali je od njega nisam uzela. Zamerila sam Mići što nije lepo podelio poslove. On nije svoju ulogu odradio kako treba. Ja njega nisam psovala, rekla sam samo da je trebalo da ga ostavi žena i dete. Zabolelo me je - govorila je Tara, a onda joj se Mića obratio:

Foto: TvPink Printscreen

J*bo te tata! Što te nije tata je*ao? Pi*ka ti materina. Tek smo počeli, videćeš ti. Teško tebi. Sram te bilo. Ti si bolesni narkoman - vikao je Mića.
On šikanira ljude, on maltretira ljude. Neću više da reagujem na njegove provokacije. Izmišlja priče van ovog stola. On ima velike oscilacije u ponašanju. On tako projektuje priče neke ovde. Kod mene te njegove priče ne prolaze. Ja ću njega ga šikaniram ovde - poručila je Tara.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I. Radulović

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'