AKTUELNO

Veliki izazov pred stanarima Bele kuće.

Veliki šef svakodnevno za stanare Bele kuće sprema velike izazove, ali od ove noći zadrugare očekuje nešto što do sada nikada nije viđeno. Zadrugari ni ne slute da ih od večeras čekaju specijalni zadaci koji će biti prava senzacija, kako za njih, a tako i za gledaoce kraj malih ekrana.

Pred zadrugarima će narednih dana biti veliki izazovi koje je Veliki šef spremio specijalno za zadrugare, a na koje sigurno niste navikli. Ovo je nešto što do sada niko nije imao priliku da realizuje, a ukućani će morati da se potrude da ispune očekivanja Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PLAKALA SAM SVAKI DAN, DUŠA MI JE BILA PRAZNA: Mina Vrbaški otkrila da je bila na seansama kako bi se spasila od PROBLEMA! Ovim detaljima je ZAPREPASTILA cimere (VIDEO)

Kako će se zadrugari snaći u specijalnim zadacima koji Veliki šef sprema za njih, ostaje da saznamo, a ono što je sigurno jeste da sledi pravi spektakl.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, u Beloj kući večeras je organizovan "Izbor potrčka", ali i emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Zato ostanite uz TV Pink i budite u toku sa dešavanjima sa velelepnog imanja u Šimanovcima.

D. B.

#Zadruga 3

'