AKTUELNO

Ove fotke je objavila na svom Instagram nalogu.

Otkako je Bane Čolak izneo informaciju da su Nataša Radan i Amar Gile Jašarspahić trebali zajedno da odu na letovanje, u Beloj kući su počele spekulacije kako su njih dvoje imali aferu, što je onda demantovala.

Nataša je pre nekoliko nedelja objavila nekoliko fotografija na kojima je veoma bliska sa pevačem, a sada ne želi prizna da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević je tokom emisije "Pitanja novinara" upitao da svima detaljnije objasni kakav je njen odnos sa Amar Giletom.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram/natasa.rr

Od kada datira tvoje poznanstvo sa Amar Giletom, koliko ste bliski? - glasilo je Darkovo pitanje za Natašu Radan.
Nismo u bliskim odnosima, upoznali smo se u klubu. Znamo se nekoliko godina. Upoznali smo se pre nekoliko godina na njegovom nastupu. Mi se samo družimo. Ako postoje fotografije gde ja njemu sedim u krilu, to ne mora da znači da sam ja imala nešto sa njim - pričala je Nataša, a onda je Marko Đedović otkrio sve što zna o ovome.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je ona išla na pregled, kolege su prišle sa njom. Ona je tada rekla da joj Cobe duguje 400 evra, drugom kolegi je rekla za Šaka, trećem kolegi je rekla za Amar Gileta. Kada sam joj spomenuo njega, ona je rekla da je u pitanju treći pevač - otkrio je Marko Đedović, a onda je Nataša objasnila o čemu se radi.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Cobeta, ja sam pre tri godine našla u njegovom spotu, sasvim slučajno, ja pošto nisam bila plaćena za to, ja sam tada dala izjavu. Ne znam što se o tome sada priča. Mi se više nismo videli - rekla je ona.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Amar Gile Jašarspahić

#Nataša Radan

'