separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Oni koji su odustali će se ozbiljno pokajati! Zadrugari bili ODUŠEVLJENI kad su saznali na kakav su izazov pristali! (VIDEO)


Nisu mogli da dočekaju da igra počne.


Zadrugarima je Veliki šef priredio još jedan izazov, a oni su imali mogućnost da se dobrovoljno prijave, iako nisu znali o kakvom je zadatku reč.

Autor: TvPink Printscreen

Ono što će iznenaditi sve je to što je samo mali broj učesnika odlučio da ne odgovori na ovaj izazov, a zasigurno im je bilo žao kada su u narednom pismu saznali da je u pitanju igra koja se ne propušta.

Autor: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, neophodno je da znate da sada kada ste oformili tri tima, svako od njh će nositi majice sa različitim bojama. Današnja igrica odigraće se na jezeru u kome se nalaze loptice. Svaki tim će skupljati svoju boju loptica, a samo dok ste na dasci možete da ih skupljate. Nakon što nakupite što više loptica u korpicu koja vam je vezana oko struka, potrebno je da se vratite na početak. Prva dva tima koja najbrže skupe loptice, igraće ponovo, a prvi od ta dva tima osvaja prvo mesto i nagradu. Zadrugari koji se nisu prijavili, moraće da odaberu tim za koji navijaju obučeni u najlonske kese - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Kako će se učesnici snaći u ovoj igri, preostaje da vidimo.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti