AKTUELNO

Nije se nadala da će ovo dobiti od cimerke!

Na početku porodičnog sastanka koji je organizovao Veliki šef Dalila Dragojević našla se prozvanom od strane Ivane Šopić. Naime, Šopićeva je iskreno, bez dlake na jeziku, pričala zadrugarima na koji način je sinoć komentarisala održani izbor za Miss i Mistera "Zadruge", a u njenim rečima pronašla se Dalila.

Foto: TvPink Printscreen

Pogrešila si, nismo mi pobedili, s obzirom da pričaš u naše ime. Pričaš za pobednike. Ja nisam pobednica - dobacivala joj je Dalila.
Ja sam ti dala sada primer šta sam ja juče pričala, ja sad citiram sebe, ne znam da li kapiraš? Ja se nisam bunila, ja sam se zezala. Ja nisam ni na koga ljubomorna, ljudi sa kojima se družim mogu da potvrde, to je bila srpdnja. Sledeći put, ja kažem Jeleni, da ću je sledeći put politi uljem i vodom, apsolutno ironično... Ja nisam rekla da sam ja ljubormona! Ko je tebe spomenuo?! Ja sam dala primer! Ti si na izbor za mis otišla da praviš šou program, ti si cirkuzant, ja nisam. Ja ću da se prošetam pet metara napred, pet metara nazad... A ti moraš u papučama, sa rogovima sa kosom, da sečeš parizer i tako dalje... I da se polivaš vodom. To je tvoj život, tako ti zarađuješ - pred svima ju je, kao niko do sada, ponizila Ivana.

Izlaganje Šopićeve nasmejalo je brojne zadrugare, koji su s podsmehom gledali u Dalilu, koja je zbog reči svoje cimerke pocrvenela od besa.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'