AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U večerašnju emisiju "Zadruga - narod pita" u kojoj je kod voditelja Milana Miloševića gostovala Miljana Kulić, uživo u program se uključio i Vladimir Tomović koji se žestoko posvađao sa Kulićevom.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je ranije večeras rekla kako je čula da Vladimir voli intimne odnose i sa muškarcima, kao i da je sve vreme zavaravao Staniju Dobrojević. Kulićeva je spominjala i Vladimirovog preminulog oca ranije večeras, što je dodatno razbesnelo Tomovića. Kulićeva se dodatno tokom Vladimirovog uključenja razbesnela kada je Tomović spomenuo njenog sina.

Foto: TvPink Printscreen

Ja samo da pitam Miljanu gde će joj duša? Miljana, čemu ovo? Neka ti sin živi kao što istinu pričaš! Ti si mi mrtvog oca u usta uzimala! J*baću i tebe i majku! Obe ću da vas j*bem! I tebe i majku i sina! Sve lažeš! J*bao sam ti majku još u Petrovcu! Marija je bežala od mene! Sve sam vas j*bao! Ološu jedan! - govorio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si minus nula od čoveka! Vidiš ti koliko si jadan i bedan! Ti nikada nećeš imati sina jer si isfrustrirani homić i ne uzimaj mi u usta dete od godinu dana! Ološu jedan! Crna Gora, Bar, raspitajte se ko je Vladimir Tomović! Ne pominji mi dete da ti ne bih j*bala mamicu u pi*ku! Za dete svoje ujedam! Ne može tako za moje dete da priča. Ja sam mom detetu i otac i majka. Sve što sam rekla za njega je istina. Mogu da se kunem da je petnaesti dan od očeve smrti igrao u kafani i pevao! On odlično zna koliko sam ja bila uz njega kada mu je otac bio bolestan! Treba sramota da ga bude! - pričala je Miljana.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Miljana Kulić

#Vladimir Tomović

'