AKTUELNO

Ovo joj neverovatno prija!

Mnoge je iznenadila vest da je bivša učesnica 'Zadruge 2' Dragana Mitar uplovila u vezu sa nekadašnjim dečkom pevačice Sandre Afrike, Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom. Kako se pisalo da je Dragana utehu nakon pakla sa još zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem pronašla u zagrljaju pevačicinog bivšeg kojem se dopala na prvi pogled i koji je obasipa znacima pažnje, kontaktirali smo bivšu zadrugarku.

Foto: e-stock Dušan Stanojević, Spasić Nikola, Printscreen Instagram/aleksandarmoskovljevicmikisa

PROČITAJTE JOŠ: PAŠĆE JOJ MRAK NA OČI KAD SAZNA! Bivši dečko Sandre Afrike u zagrljaju Dragane Mitar! Preživela PAKAO zbog muža, pa utehu pronašla u NJEMU!

Dragana nije želela da potvrdi da je u pitanju baš Mikiša, međutim ona ne krije da se neko pojavio u njenom životu, kao i da se oseća voljeno, a ono što je rekla za Pink.rs ukazuje da je u pitanju upravo menadžer i bivši dečko Sandre Afrike.

Foto: Pink.rs/M.Popović

- Sve što bih mogla reći jeste da uživam u pažnji jednog muškarca i da se opet osećam voljeno. Imam i ja pravo na život, posebno nakon svega što sam preživela. Lepo ponašanje i pažnja su ono što mi trenutno prija. To je sve na temu ljubavi što mogu i želim da vam kažem - bila je zagonetna Dragana, a nije želela da otkrije da li je u pitanju upravo bivši dečko Sandre Afrike Mikiša.

Autor: Pink.rs

#Dragana Mitar

#Rijaliti Zadruga

'