AKTUELNO

Pogrešno su se razumele.

Ljuba Pantović je u večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" progovorila i o svojim svađama u "Zadruzi 2", a jedna od njih je bila i sa Zoricom Marković.

Sa Zoricom sam imala jednu svađu. Zorica zna da ja uvek kažem šta mislim. Nas dve smo se kasnije smejale toj svađi. Ona je meni u stvarnom svetu dokazala da je pametna žena, da fer igra i da je kao čovek dobra. Mnogo toga se dogodilo napolju i ona mi je pokazala da je pravi čovek. Ona je pogrešno razumela mene, a i ja nju. Čule smo se posle "Zadruge", ispričale jedna drugoj svoje planove - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Pantovićeva je imala priliku i da se podseti jedne žučne svađe sa Zoricom, prilikom koje su jedna drugoj uputile žestoke uvrede, a evo kako Ljuba sada gleda na tu situaciju.

To je jedina svađa u "Zadruzi" preko koje sam ja prešla, ali ona je jedina osoba koja je prišla da razgovaramo. Zorica je pogrešno razumela to što sam nju i Miću postavila kako ja volim da kažem za sluge - dodala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: HAOS U NAJAVI! Filip Mijatov ulazi u 'Zadrugu 3'! Pevačice i starlete se već tresu! Spreman je da otkrije sve estradne tajne!

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Ljuba Pantović

'