AKTUELNO

Okreće novi list.

Mlada talentovana pevačica i bivša učesnica "Zadruge 2" Nadežda Biljić nedavno je proživela pravu dramu, kada je na nju fizički nasrnuo njen tadašnji dečko, bivši zadrugar Tomislav Panić.

Nadežda se posle incidenta odmah uputila u Urgentni centar, gde su joj konstatovane i sanirane povrede, a potom i u policijsku stanicu. Toma je priveden na saslušanje, a posle nekoliko sati je pušten iz policije, te je dobio zabranu prilaska Biljićevoj, kako je pevačica otkrila za naš portal.

Foto: Pink.rs.

Iako se u medijima polemisalo da je Nadežda spremna da oprosti Paniću, ona je to oštro demantovala, a sada je odlučila da okrene potpuno novi list u svom životu, o čemu je obavestila svoje verne fanove putem Instagrama.

Odlučila sam da ću da budem srećna i da neću više da skidam osmeh sa lica, brojimo sitno do nove pesme, jedva čekam da je čujete - napisala je Nadežda uz fotografiju na kojoj se od srca smeje.

Foto: Printscreen Instagram/nadezdabiljic

PROČITAJTE JOŠ: HAOS U NAJAVI! Filip Mijatov ulazi u 'Zadrugu 3'! Pevačice i starlete se već tresu! Spreman je da otkrije sve estradne tajne!

Izgleda da je težak period konačno iza pevačice, te da je spremna za nove radne pobede, u čemu joj neizmernu podršku pružaju svi njeni pratioci.

Pink.rs

#Nadežda Biljić

'