AKTUELNO

Rešili da probaju ponovo?

Pre nekoliko dana javnost je potresla vest da je Nadeždu Biljić pretukao dečko Toma Panić. Nakon zadobijenih povreda, ona je otišla u bolnicu kako bi je pregledali, a zatim dala i izjavu u policiji, dok je Toma tokom celog dana saslušavan, a onda i pušten.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Iste večeri Nadežda je gostovala u specijalnoj emisiji na televiziji Pink, gde je otkrila do detalja šta se dogodilo i tom prilikom je, između ostalog, izjavila da sebi više neće dozvoliti takve stvari, te da se neće pomiriti sa Tomom i da više neće biti ni sa jednim muškarcem.

Međutim, u javnosti se pojavila informacija da su se Toma i Nadežda videli nasamo, posle svega, te da su se pomirili. Ovim povodom smo kontaktirali pevačicu kako bismo saznali šta se zaista dogodilo i da li je došlo do pomirenja.

Ma kakvi, to nema veze sa životom. To nije tačno, mi se ne čujemo. Prvo, mi ne smemo da se čujemo i vidimo, on ima zabranu prilaska mesec dana. Zvanično ima zabranu prilaska meni, nismo se ni čuli ni videli. Verovatno ne znaju šta će da pišu, čista dezinformacija - rekla je Nadežda i otkrila nam kako se sada oseća:
Onako sam, malo mi se hlade rane sad, pa me bole rebra.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: M. P.

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

'