AKTUELNO

Bez dlake na jeziku ispričao je sve.

Lazar Jeremić kao bivši učesnik Zadruge 2 večeras je specijalni gost u emisji ,,Zadruga - narod pita". Verna publika će biti u mogućnosti da pozove dobro poznat broj telefona i upita svog favorita sve ono što ih zanima.

Foto: TvPink Printscreen

Jedna od gledateljki se uključila u program uživo i otvoreno pitala Lazara da li je zaljubljen u Lunu Đogani.

Nisam zaljubljen, ja nju mnogo poštujem kao čoveka, to je neka šala bila koja se pogrešno protumačila. Mi se ne čujemo generalno, nego kad joj ja pošaljem podršku, ona mi se zahvali. Što se tiče Marka i nje, mi smo proveli mesec dana poslednjih u Zadruzi, bili smo nerazdvojni. Marko je maza u suštini, ja verujem da on u spoljnom svetu to ispoljava. Moram da kažem da je on dosta zreliji, stariji i iskusniji - rekao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što su svi primetili je da njegov prijatelj David Dragojević i nije toliko odan drug koliko je Jera zaslužio, a on nije mogao, a da se ne složi sa tim.

Možda nije toliko dobar, ali ja kažem da on prvo mora sebi da bude prijatelj. On stavlja Anu na prvo mesto, pa sebe. On treba da gleda sebe, ali ja smatram da jeste mi prijatelj. Mi smo u spoljnom svetu, imamo drugačiji odnos - rekao je Lazar.

K.Ristić

#Lazar Jeremić Jera

'