AKTUELNO

Njihovoj javnoj raspravi se ne nazire kraj.

Tokom sinoćnjeg izdanja emisije ''Zadruga - narod pita'', bivša zadrugarka Dragana Mitar potkačila je pobednicu ''Zadruge 2'' Lunu Đogani rekavši da je uništila brak jednoj ženi misleći na Kristinu Kiju Kockar, a dotakla se i Lunine porodice.

PROČITAJTE JOŠ: NEĆE DA JOJ ĆUTI! Luna Đogani surovo odgovorila Dragani Mitar na prozivke da je UNIŠTILA KIJI BRAK!

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević, Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Luna je samo dan nakon toga žestoko odgovorila Dragani na prozivke putem najbržeg portala u zemlji - Pink.rs.

- Stvarno nisam gledala, bila sam u studiju do dva jutros. Uspevam da uhvatim samo stvari koje su vezane za mene, i to na vašem portalu Pink.rs, ali nisam ispratila to. Koliko znam, Dragana je isto upropastila brak nekom, koliko se ja sećam ili sam ja možda bila u nekom drugom rijalitiju - izjavila je Luna za naš portal, a bivša modelsica odmah je reagovala i uputila poruku bivšoj cimerki putem društvene mreže Instagram.

Foto: Pink.rs/M.Popović

- Da Luna, bila si u rijalitiju u kome se pričalo o tome, ali si bila i u onom prvom u kome smo videli šta se desilo. Razlika je samo gledati pornhub na nacionalnoj frekvenciji, a ovamo pričati o prevari... Eto toliko... Želim ti uspeh sa pesmom i sve najbolje - poručila je Dragana Luni putem storija na Instagramu, a nema sumnje da će Đoganijevu ova poruka poprilično razbesneti.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Dragana Mitar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'